Roy Vermolen Man of the Match FC 's-Gravenzande - Achilles Veen 1-3

FC ’s-Gravenzande kan niet winnen van Achilles Veen

Achilles Veen is veelal geen makkelijke tegenstander voor FC ’s-Gravenzande. In de uitwedstrijd werd het een 1-0 nederlaag, en moest FC ’s-Gravenzande 35 minuten met 10 man spelen na het wegsturen van Menno Roodenburg. De rode kaart voor Sander Koeleman en David Belic in de uitwedstrijd tegen Zwaluwen betekende een wedstrijd schorsing en moesten vanaf de zijlijn toekijken. Patrick Triep kampt nog steeds met een knieblessure en kon ook niet meespelen. Na de overwinning op de Vlaardingers is er weer wat meer lucht, maar een overwinning op de mannen uit Veen zou zeer welkom zijn.

Saaie eerste helft

Direct vanaf de aftrap was het de thuisploeg die gevaarlijk was. Jan Verduijn werd aan de rechterkant weggestuurd, gaf de bal goed voor, maar deze werd door de defensie van Achilles Veen weggewerkt. Al in de 6e minuut kwam de eerste domper. Na een verkeerde kopbal van Ruben de Groot kwam die voor de voeten van Thomas de Man en die had geen moeite om de bal in de verre hoek te schieten: 0-1. De thuisploeg wist hierna nog maar zelden gevaarlijk te worden.Voor FC ’s-Gravenzande was er nog een kansje uit een hoekschop van Twan van Meerten, maar via Rick Boers ging de bal over

Hoopvolle start tweede helft

Met Yuri Westhoff in het veld voor Jan Verduijn begon de tweede helft niet onaardig. Al was het eerst Achilles Veen dat kansrijk was, maar een schotje van Niek Wilborts leverde voor doelman Danny Koning geen probleem op. In de 56e minuut kon Frank Broos eindelijk eens uithalen, dat deed hij prima, maar de lat voorkwam een treffer. Twee minuten later viel die treffer wel, maar aan de verkeerde kant. Vlak bij de achterlijn werd Ruben de Groot op het verkeerde been gezet waarna Niek Wilborts de stand op 0-2 bracht. Hierna was de wedstrijd gespeeld en was FC ’s-Gravenzande niet bij machte om ook maar iets van een offensief te laten zien. Na een scrimmage in het strafschopgebied van FC ’s-Gravenzande was het in de 78e minuut Sen Aerts die de bal over de lijn werkte en de stand op 0-3 bracht. 
In de slotfase zowaar nog een kansje voor Yuri Westhoff die naast schoot en in de laatste minuut was het rank Broos die de eindstand op 1-3 bepaalde. Weer een nederlaag dus, en daar viel niets op af te dingen.

Sponsor Man of the Match DEN.HAAN

Balsponsor Kwekerij D.J. van der Wel

Roy Vermolen Man of the Match

Commercieel Manager Bas Voermans van Business Club 's-Gravenzande samen Ben en Martin van der Wel van balsponsor Kwekerij D.J van der Wel overhandigen Roy Vermolen de prijs voor de Man of the Match te besteden bij DEN.HAAN (voorheen 't Haantje).

 

Wedstrijd informatie

Opstelling FC ’s-Gravenzande: Danny Koning, Ruben de Groot (66. Björn Swensen) Gijs Abbas, Roy Vermolen, Twan van Meerten, Menno Roodenburg (77. Jordi Klepke), Rick Boers, Frank Broos, Samet Dag, Ziko Özdemir, Jan Verduijn (46. Yuri Westhoff)

Opstelling Achilles Veen: Jorn Wagenaar, Sem van der Pijl, Thijs van den Berg, Maarten Boddaert, Ayden Kuypers, Ilias Zaimi, Thomas de Man, Sen Aerts (84. Roel de Kruijk), Niek Wilborts, Berry Sonnenschein

Scheidsrechter: mevr. Shona Shukrula uit Alkmaar, assistent-scheidsrechters: dhr. Brian Lampers uit Haarlem en dhr. Danny van Veenendaal uit Venlo