Connecting Lilies B.V.

Connecting Lilies
Welke lelie groeit in welke tuin? Wanneer is de beste tijd om te oogsten? Bloemen zijn een dagvers product. Hoe rijper de lelie is als ze wordt geoogst, hoe intenser de kleur thuis in de vaas. Dat weet Connecting Lilies als geen ander. De roots van Connecting Lilies liggen bij Leliekwekerij Curaçao (Westland, Zuid-Holland). Een familiebedrijf dat zich al generaties lang verdiept in de eigenschappen van de elegante, vaak exotisch gekleurde lelie.
De lelies gaan voornamelijk naar internationale retailers en supermarktketens in Europa. Een strak georganiseerd bedrijfsproces en helder marktinzicht maakt dat wij steeds op tijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Daarnaast blijven wij op zoek naar mogelijkheden om het kweken van onze lelies te verbeteren. In onze ‘bloeiruimte’ monitoren wij voortdurend de kwaliteit van onze lelies; hoe lang gaat de bloem mee, openen alle knoppen, doen zich afwijkingen voor? Het is een ontzettende mooie bloem die wij met passie blijven kweken.”

Bedrijfsgegevens

Bagijneland 8a 2691NC 's-Gravenzande
0174 412096
Otto@lelies.nl