Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2020

Eetcafe “De Witte”
Marktplein 18
2691 BV in ’s-Gravenzande

Wij  verzoeken wij u vriendelijk voor 5 januari a.s. aan- af te melden via de BC 's-Gravenzande website

Elk lid heeft een account op de website onder het e-mailadres dat bij de bedrijfsinformatie van leden vermeld staat (dus één account per lid, niet per contactpersoon).
Hiervoor hoeft alleen eenmalig een wachtwoord ingesteld te worden om deze te activeren:

Stap 1: Ga naar de wachtwoord vergeten pagina, vul het bedrijf e-mailadres in en vraag een wachtwoord reset aan (indien je een foutmelding krijgt: controleer of je het juiste e-mailadres, zoals op de eigen ledenpagina vermeld, gebruikt);
Stap 2: Open de bevestigingslink die je op dit e-mailadres ontvangt (let op: deze link is eenmalig te gebruiken en maximaal 3 dagen geldig);
Stap 3: Vul een zelfgekozen wachtwoord in en bevestig deze door ‘m te herhalen en op te slaan (let op: het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn);
Stap 4: Vanaf nu kan je direct met dit e-mailadres en wachtwoord inloggen op de website.
Mocht je dit wachtwoord vergeten, kunnen deze stappen ook gevolgd worden om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Aanmelden voor deze activiteit

Deze activiteit is uitsluitend voor de leden van Business Club 's-Gravenzande. U dient ingelogd te zijn om aan te kunnen melden en de aanwezigheid van andere leden in te kunnen zien. Bent u nog geen lid? Meld u dan nu aan.