7e editie BOAL International U14 Tournament van 21 t/m 23 augustus 2020

Datum: vrijdag 21 augustus 2020

Tijd: 9:00 - 18:00

Locatie: Juliana Sportpark 's-Gravenzande

Op vrijdag 21- , zaterdag 22- en zondag 23 augustus 2020 vindt al weer de 7e editie plaats van ons BOAL International U14 Tournament.

De voorbereidingen voor dit toernooi zijn direct na het succesvolle toernooi opgestart.
De organisatie ziet er vrijwel hetzelfde uit als vorig jaar. Het toernooi kent 2 directeuren (Leo de Haan en Jan vd Deijl).
Zij worden ondersteund door 11 coördinatoren die ieder een eigen onderdeel van het toernooi voor hun rekening nemen en op hun beurt weer gesteund worden door vele vrijwilligers.
En daar naast hebben we uiteraard weer zo’n 40 gastgezinnen nodig die 4 à 5 teams gaan huisvesten. Met deze grote groep van FC’ers maken wij de 7e editie van het BOAL 2020 toernooi mogelijk.

Van alle teams, gastouders, sponsors, coördinatoren etc. hebben wij in de evaluatie veel positieve reacties mogen ontvangen. We ontvingen ook aanbevelingen die we zo veel als mogelijk gaan toepassen in de 7e editie van ons toernooi.
Warme lunch: alle buitenlandse teams krijgen op de vrijdagmiddag een warme lunch geserveerd.
Broodbox: alleen de Nederlandse teams ontvangen deze op de vrijdag!
Openingsceremonie: vindt weer plaats en wel op de vrijdagmiddag voor aanvang van de 1e wedstrijd .
Toernooi opzet: op vrijdag 2, op zaterdag 4 en zondag 3 wedstrijden
Met deze aanpassingen komen we grotendeels tegemoet aan de input die we mochten ontvangen.
Verder zal er voorafgaand aan het toernooi ook weer een kick off avond worden georganiseerd.
Deze zal plaats vinden op maandag 17 augustus 2020.

Een eerste succes heeft de organisatie al genoteerd en wel de uitdeling van de door de deelnemende teams beschikbaar gestelde gadgets aan de gastgezinnen. Dit zullen we zeker herhalen in 2020 !!
Ook de kinderafdeling van het Franciscus Gasthuis In Rotterdam konden we blij maken met een groot aantal gadgets.

Veel teams uit binnen- en buitenland hebben zich al aangemeld, zodat het zeker is dat we weer een zeer sterk deelnemersveld zullen krijgen. Het streven is om bij de 7e editie van het toernooi 3 à 4 teams te strikken die nog niet eerder aan het toernooi hebben deelgenomen.

Voor het eerst zijn we er in geslaagd om een team uit de USA op ons toernooi te krijgen.
Het is de club van Frank de Boer, te weten Atalanta United!

Op dit moment is al met 14 teams overeenstemming bereikt over hun deelname aan het 7e BOAL International U14 Tournament. Dit zijn:

1 FC 's-Gravenzande NL               8 Kawasaki Frontale JAP
2 ADO Den Haag NL                    9 Brøndby IF DEN
3 Feyenoord NL                          10 Budapest Honved FC HONG
4 AFC Ajax NL                             11 KAA Gent BEL
5 PSV Eindhoven NL                   12 Atlanta United FC USA
6 AZ Alkmaar NL                        13 Stade Brestois 29 FR
7 Aberdeen FC SCH                    14 Chelsea FC ENG

Het beloofd weer een mooi toernooi te worden.